Seikkailuun!

keskiviikko 19. marraskuuta 2014
Olen aiemmin kertonut käynnistäväni yritystä, mutten sen enempää. Julkaisimme ensimmäisen lehdistötiedotteemme ja meistä on jo ilmestynyt juttuja. Yritys on siis julkinen ja voin viimein kertoa siitä.

Seikkailupuisto Huippu Oy

Avaamme toukokuussa seikkailupuiston Leppävaaran urheilupuistoon Espooseen.Huipussa koko perhe pääsee seikkailemaan aurinkoisessa mäntymetsässä Leppävaaran urheilupuistossa. Huipun 8–14 metrin korkeudessa kulkevilta seikkailuradoilta avautuu mahtava näköala urheilupuistoon. Pienimmille, yli 100-senttisille kiipeilijöille, on oma rata kuuden metrin korkeudessa.Radoilla selvitetään erilaisia esteitä tasapainoillen, kiipeillen ja ryömien. Radat päättyvät huimaan liukuun, joista pisin on 120-metrinen.  Viidentasoisista radoista löytyy sopiva vaikeustaso kaikenkuntoisille. Haasteita ja huippuelämyksiä on luvassa hyväkuntoisimmillekin! 
Seikkailijat saavat kiipelyvaljaat, jotka kiinnittyvät jatkuvavarmenteiseen järjestelmään. Siitä ei ole mahdollista irrottautua kesken matkan. Aikaisempaa kiipeilykokemusta ei tarvita.

Rakentaminen etenee vauhdilla

Rakennustyöt ovat käynnissä. Puistontoimittajamme, ranskalainen Altus, rakentaa parhaillaan seikkailuratoja leppävaaralaiseen männikköön.
Seikkailupuiston rakentaminen on melkoista seikkailua.


Joulukuun puolivälissä radat ovat valmiina. Keväällä puistoon nousee vielä lipunmyyntirakennus, minkä jälkeen voimme avata puiston asiakkaille.

Huippu on otettu mediassa lämpimästi vastaan

Lehdistötiedotteemme herätti valtavan kiinnostuksen mediassa. Kauppalehti ehti ensimmäisenä haastattelemaan meitä paikan päälle. Allekirjoittanut pääsi jopa videohaastatteluun.

Meistä on kerrottu kiitettävästi ihan valtakunnallisessa mediassakin. Emme odottaneet, että hankkeellamme olisi näin suuri uutisarvo. Matkan varrella tosin olemme yhä uudestaan törmänneet ihmisiin, joita on purrut seikkailupuistokärpänen. Tunnistan tuon itsestäni ja omasta perheestäni. Seikkaileminen luonnossa perheen kanssa on hauskaa!

Puisto avautuu yleisölle toukokuussa 2015

Projektin etenemistä voi seurata webbisivuiltamme ja Facebook-sivuiltamme

Tervetuloa toukokuussa seikkailemaan!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogi.arvosijoittaja.fi -sivustolla esitettävä informaatio ei ole tarkoitettu osto- tai myyntisuositukseksi. Sijoituspäätökset tulee tehdä henkilökohtaisten arvioiden ja riskianalyysien perusteella. blogi.arvosijoittaja.fi-sivuston omistaja ei ota vastuuta mistään välillisistä tai välittömistä rahallisista tappioista, jotka ovat aiheutuneet sivustolla julkaistusta tiedosta. blogi.arvosijoittaja.fi-sivuston omistaja ei ota vastuuta julkaistun tiedon oikeellisuudesta tai siinä esiintyvistä virheistä. blogi.arvosijoittaja.fi -sivuston omistaja ei ota vastuuta linkeistä muille sivustoille. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus päivittää tietoja tai poistaa sivustolla olevia tietoja milloin tahansa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kokeiltu on ja kivaa puuhaa tuo on. Tullaan varmasti testaamaan.

-Tatu

Viisikymppisenä eläkkeelle kirjoitti...

Hieno juttu! Olen itsekin lukenut tästä tulevasta seikkailupuistosta, ja varmasti tulen vierailemaan siellä ensi kesänä. Varsinkin jos meille osakebloggaajille tulee alennuskuponkeja ;)

Vanhurskas kirjoitti...

Onnea ja menestystä yrityksen pyörittämiseen! Toivottavasti blogillekin jää vielä kuitenkin aikaa :)

sopuli kirjoitti...

Hieno homma, paljon potentiaalia ja varmasti mielenkiintoinen hanke yrittäjälle. Tuota parempaa sijaintia saa Suomesta seikkailupuistolle hakea. Potentiaalinen asiakaskunta koko pääkaupunkiseutu yrityksineen ja lapsiperheineen loistavien kulkuyhteyksien päässä ja runsaiden oheispalvelujen ympäröimänä. Jos olisitte julkisesti noteerattuja, niin harkitsisin osakkeiden ostoa. Toivottavasti saatte konseptin kuntoon. Jos, niin kysyntäpuoli yhtälöstä kyllä täyttynee. Onnea hankkeelle ja tulevalle kesälle! Täytyy tulla käymään.

Arvosijoittaja kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta!

Lähetä kommentti