Tilinpäätös Q1/2013

tiistai 2. huhtikuuta 2013
Vuosi 2013 alkoi loistavasti! Erikoistilanteitten kokonaistuotto Arvosijoittajan Tie -blogin elinaikana ylitti sata prosenttia. Ilahduttavasti hyvien yhtiöiden strategia päihitti pitkästä aikaa indeksin.


Sijoitustulos Q1/2013

Erikoistilanteet
21,80 %
Hyvät yhtiöt
12,18 %
Vertailuindeksi
9,95 %


Hyvien yhtiöiden tuloksen toipuminen ilahduttaa. Yhden kvartaalin perusteella ei kuitenkaan kannata vetää minkäänlaista johtopäätöstä. Jatkan hyvien yhtiöiden strategian korjausliikkeen toteutusta ja päätän vuoden lopussa strategian jatkosta.100% raja rikkoutui

Erikoistilannestrategiani on tuottanut tämän blogin elinaikana 109 prosenttia voittoa!

Julkaisen treidini Twitterissä melkein reaaliajassa ja olen kirjoittanut useimmista erikoistilannesijoituksista jutun blogiin. Toivottavasti mahdollisimman moni lukija on hyödyntänyt tuloksiani ja ollut mukana rikastumassa!


Kuva: © Maja Dumat / pixelio.de. Kuvien lähde: http://www.pixelio.de/.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogi.arvosijoittaja.fi -sivustolla esitettävä informaatio ei ole tarkoitettu osto- tai myyntisuositukseksi. Sijoituspäätökset tulee tehdä henkilökohtaisten arvioiden ja riskianalyysien perusteella. blogi.arvosijoittaja.fi-sivuston omistaja ei ota vastuuta mistään välillisistä tai välittömistä rahallisista tappioista, jotka ovat aiheutuneet sivustolla julkaistusta tiedosta. blogi.arvosijoittaja.fi-sivuston omistaja ei ota vastuuta julkaistun tiedon oikeellisuudesta tai siinä esiintyvistä virheistä. blogi.arvosijoittaja.fi -sivuston omistaja ei ota vastuuta linkeistä muille sivustoille. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus päivittää tietoja tai poistaa sivustolla olevia tietoja milloin tahansa.

3 kommenttia:

TT kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja kiva, että myös hyvät yhtiöt alkavat pikkuhiljaa kehittymään suotuisasti. Varsinkin erikoistilanteiden osalta on pakko hämmästellä tuota ensimmäisen kvartaalin arvonnousua. Ei kannata hirveästi alkaa tekemään muutoksia, kun menee noin hyvin.

Ville Kilpiä kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Samalla onnittelen upeista tuloksista!

Arvosijoittaja kirjoitti...

Kiitos!

Q1:ssä pallot pomppivat suotuisasti. Himax repäisi 103% kurssinousun. Vain yksi positio oli tappiollinen ja sekin vain -1,4%:) Osumatarkkuuteni ei ole missään nimessä näin hyvä, vaan tuuri oli avittamassa.

Uusien kohteiden löytäminen on erikoistilannestrategian ikuinen haaste. Kohteiden puutteen vuoksi erikoistilanteisiin sijoitetusta rahasta oli vuoden alussa 15% käteisenä. Kvartaalin lopussa yhä 15% oli käteisenä ja euromääräisenä summa oli kasvanut:)

Onnistuin kyllä löytämään GSL:n ja XWES:in, mutta samaan aikaan rahaa vapautui Tucowsista ja Himaxista, kun positioiden koko kasvoi liian suureksi salkussa - joudun juoksemaan täysillä pysyäkseni paikallaan.

Lähetä kommentti