Bwin.Party - Onnenpotkut jatkuvat

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011
Alderney jäädytti torstaina Full Tiltin uhkapelilisenssin ja määräsi lopettamaan uhkapelin tarjoamisen välittömästi - Full Tiltin pokeripalvelu katkesi kuin seinään. Ennen jäädytystä FT oli maailman toiseksi suurin pokeripalvelu, jonka etumatka kolmantena olevaan Bwin.Partyyn näytti saavuttamattomalta.

Lisenssi peruutettiin Yhdysvaltain Department of Justicen huhtikuussa Full Tiltiä, Pokerstarsia ja Absolute Pokeria vastaan nostamien syytteiden takia. Pokerin maailman ykkösen Pokerstarsin lisenssin myöntänyt Isle of Man kiirehti kertomaan, ettei Pokerstarsin lisenssiä olla perumassa.

Full Tiltin jatko on epäselvä. Palvelu saattaa siirtyä toiselle alueelle tai Alderneyn lisenssi saatetaan vielä aktivoida. Pelaajien luottamus on kuitenkin jo mennyt, minkä takia Full Tiltille tulee olemaan erittäin vaikeaa palata entiseen asemaansa.

Tämä on jo toinen onnenpotku Bwin.Partylle muutaman kuukauden sisällä, mutta siltikin firman tilanne on epäselvä. Party käy kovaa kilpaa iPokerin kanssa kakkostilasta ja Pokerstars näyttää päässeen ratkaisevalta tuntuvaan johtoon.

DoJ:n päätöksen jälkivaikutukset eivät liene vielä täysin selvillä. Seuraan tilannetta vielä jonkin aikaa ennen kuin päätän, mitä teen Bwin.Party-positiolleni.



Kuva: © Silke Kaiser / pixelio.de. Kuvien lähde: http://www.pixelio.de/.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti